Samen met onze duurzame partners

Probeer Banx

Help onze natuur met Natuurpunt en Natagora

Ken je Natuurpunt (Vlaanderen) en Natagora (Wallonië en Brussel)? Deze twee vrijwillige natuurorganisaties verzorgen de Belgische natuur: gebieden kopen, herstellen, beschermen, … En met al hun leden zorgen ze ervoor dat we nog lang én bewust van onze natuur kunnen genieten. Logisch dat we met hen samenwerken, want zij zorgen ervoor dat de ecologische rewards die jij kiest, ook echt uitgevoerd worden. Prachtig, toch? Ze planten bomen, steunen groene projecten en bevorderen de biodiversiteit.

Je CO2-voetafdruk? Duidelijk met Doconomy.

De klimaatverandering aanpakken: da’s het doel van Doconomy. Deze Zweedse impact-tech start-up wil iedereen ervan bewustmaken dat we nu iets moeten doen voor een betere toekomst. Hoe? Ze creëerden samen met Ålandsbanken de Åland Index die berekent je CO2-uitstoot op basis van je transacties. Door banken en instellingen (zoals Banx) verantwoordelijkheid te geven, willen ze de financiële wereld veranderen. En door jou inzicht te geven in je CO2-uitstoot, willen ze samen bouwen aan een betere en duurzamere toekomst.

Ontdek Doconomy

CO2-neutraal, bewezen door CO2Logic

Gespecialiseerd in de berekening, vermindering en compensatie van CO2-uitstoot, zorgt CO2logic voor een onafhankelijk label voor Banx. Zo is Banx namelijk CO2-neutraal voor scope 3 van z’n activiteiten. Spreken we Chinees? Neem eens een kijkje.

Ontdek CO₂Logic

Tegen de stroom in met Bolt

Ken je Bolt al? Wel, volgens hen moet stroom groen zijn, lokaal en voor een eerlijke prijs geproduceerd. En wat heeft dat met jou te maken? Aha! Als Banx-klant, krijg je een mooie korting voor een nieuwe aansluiting voor gas en elektriciteit. Bovendien kan je zelf kiezen van welke lokale energie-opwekker je je stroom koopt. Zo weet jij exact waar je energie vandaan komt en waar je geld naartoe gaat.

Ontdek Bolt

Verantwoord trendy dankzij HNST

Wist je dat de meest circulaire jeans op naam van het Antwerp-based label HNST staat? Als Banx-klant geniet je van een mooi voordeel op jouw eerste circulaire jeans. Modieus én dan nog eens duurzaam? Geen excuses meer.

Lekker, gezond en duurzaam bij Kazidomi

Online producten shoppen die goed voor je zijn? Gezonder, natuurlijker, minder bewerkt en tegen de juiste prijs? Da’s Kazidomi. Hun missie is de overgang verbeteren naar een gezondere, verstandiger en duurzamere levensstijl en consumptie. Logisch dat we met hen samenwerken, toch? Net daarom regelden we voor jou ook enkele mooie kortingen.

Ontdek Kazidomi

eFarmz levert lokaal en bio bij je thuis

Ze werken samen met 100 Belgische producenten en volgen het ritme van de natuur en de seizoenen. Ja, eFarmz garandeert je een superkorte keten en superverse producten! Bestel je eerste maaltijdbox met 20 euro korting en proef het verschil met wat je in de supermarkt koopt, én krijg een voucher van 10 euro in je eerste box.

Edgard & Cooper: lekker voor hond, kat én planeet

Overbewerkt diereneten? Bah! Daar moeten ze bij Edgard & Cooper niks van weten. Hun motto: écht lekker eten voor honden en katten dat jou, je viervoeters én onze planeet goed doet. En dat handig bij je thuis geleverd. Meer moois? Als Banx-klant krijg je zo een knappe korting op je eerste aankoop. En … je helpt de natuur een pootje.

Ontdek Edgard & Cooper

With love for Our Planet: Het duurzaamheidskeur-merk van A.S.Adventure

Makkelijk zien welke kleding duurzaam is? Ja het kan, bij A.S.Adventure. Met hun ‘With love for Our Planet’-keurmerk leggen ze de focus op duurzamere materialen, duurzamere productie, ethische verantwoordelijkheid en inzet voor de planeet. Zo helpen ze mee in bewust aankopen. Keuze genoeg dus, zeker met de mooie korting die je binnenkort* als Banx-klant kan krijgen.

*Deze korting zal zeer binnenkort toegevoegd worden aan het Banx reward systeem

Maak duurzame keuzes met Bio-Planet!

Hou je van duurzame, gezonde en lekker pure voeding, dan ben je bij Bio-Planet aan het juiste adres! Zij kiezen producten met zorg: alleen wat met respect voor mens en milieu gemaakt is, komt in hun rekken. Als Banx-klant geniet je binnenkort* ook nog eens van een mooie korting op alle (h)eerlijke producten.

*Deze korting zal zeer binnenkort toegevoegd worden aan het Banx reward systeem

Ontdek Bio-Planet

Onze partners, zorgvuldig gescreend.

Onze partners kiezen we natuurlijk niet zomaar. Onze partner zetten zich stuk voor stuk in op vlak van duurzaamheid.

Ready? Set

Go! Ontdek de app en word vandaag nog Banx-klant in minder dan 5 minuten.

Alles wat je nodig hebt is een telefoon met tenminste iOS 13 of Android 7

Download de app