Wil je meer uit je account halen?

Dat kan, dankzij onze Rewards.

Probeer Banx

Hou je van uitdagingen?

Ja? Top! Download de Banx-app en maak je account aan. In de app vind je een heleboel tips over hoe je extra punten kunt verdienen, zoals het linken van je MyProximus-account. Mag het ietsje meer zijn? Probeer dan eens een maand enkel met je kaart te betalen. Je punten zijn zo in the pocket!

Twelve points, douze points

Punten verdiend? Je inspanningen worden beloond: ruil je punten in en steun een duurzaam Belgisch project of kies voor een kortingbon bij één van onze partners en geef zo de natuur een duwtje in de rug.

Wat is nu het punt?

Ah, goeie vraag. Punten verdienen en kiezen wat je daarmee doet natuurlijk. Zo word je beloond voor je loyaliteit zonder aan keuzevrijheid in te boeten. Op die manier kan je bewuste - en ja, ook duurzame - keuzes maken.

Nieuwe klant? Beloon de natuur!

Wist je dat Banx, via onze partners, voor elke nieuwe klant een boom plant of een groen project steunt? En jij mag kiezen in welke regio. Want ja, alle beetjes helpen.

Probeer Banx

Waar zouden we staan zonder onze partners?

Onze partners zijn mee de drijvende kracht van Banx. Logisch dat we met hen samenwerken, want zij zorgen voor de ecologische rewards die jij kiest. Ze planten bomen, steunen groene projecten, bevorderen de biodiversiteit en produceren duurzaam. Benieuwd naar onze partners of interesse om zelf partner te worden?

Ga naar onze partners

Ready? Set

Go! Ontdek de app en word vandaag nog Banx-klant in minder dan 5 minuten.

Alles wat je nodig hebt is een telefoon met tenminste iOS 14 of Android 7

Download de app